• Dezvoltare Website

  • Creșterea Vânzărilor

  • Optimizarea Afacerii

IT SOLUȚII

pentru o afacere prosperă

Formați numărul: +373 78-870-170 sau
Solicitați un sunet

Optimizarea afacerii

Comunicații Corporative - cu creșterea afacerii apare necesitatea prezenței poștei corporative, calendar corporativ, sistem de monitorizarea task-urilor și executării lor. Aceste soluții măresc productivitatea afacerii și viteza soluționării sarcinilor importante.
Managementul Documentației - un sistem ce Vă permite un monitoring constant asupra stării sarcinilor în proces de executare, crearea a noi sarcini pentru personal, recepționarea rapidă a solicitărilor sau documentelor și procesarea lor operativă. Problema aprobării și elaborării documentelor nu va mai fi actuală.
Soluții Cloud - înseamnă arenda echipamentului de calcul necesar afacerii în Cloud, adica în Internet. Avantajele de bază - costul (achitarea doar a resurselor utilizate), securitatea păstrării datelor, suport profesionist, back-up de date, acces din orice colț al lumii la date (fie oficiu sau hotel în timpul călătoriei). Un server Cloud este ideal pentru rularea sistemului centralizat de contabilitate sau altor sisteme, precum ERP, CRM sau Management Documentație.

Primiți gratuit consultație în domeniul IT

Solicitați o consultație gratuită! Lăsați-ne datele de contact și noi vom reveni cu un sunet pentru a Vă ajuta în găsirea soluției optime din domeniul IT.

© Toate drepturile rezervate, b-sensus, 2010-     Dezvoltat de: