• Dezvoltare Website

  • Creșterea Vânzărilor

  • Optimizarea Afacerii

IT SOLUȚII

pentru o afacere prosperă

Formați numărul: +373 78-870-170 sau
Solicitați un sunet

Ce este Hosting?

Hosting - spațiul pentru site-ul dvs. de pe serverul care este conectat la un canal de internet de mare viteză și care funcționează fără probleme tot timpul. Datorită acestui fapt, site-ul dvs. este întotdeauna afișat pe internet.

Hostingul este diferit în funcție de necesitățile site-ului care-l foloseşte. De exemplu, există site-uri cu un volum mare de informații care duce la necesitatea de mai multă memorie, site-urile cu un volum mare de utilizatori au nevoie de un canal mai larg şi rapid pentru conectarea la internet, site-urile care produc operațiuni complexe și calcule au nevoie de o putere de calcul mai mare. Toate acestea trebuie să fie luate în considerare atunci când se alege un hosting pentru site-ul dvs.

Uneori, serverul care găzduiește site-urile dvs. poate pierde conexiunea la Internet sau poate să se deterioreze memoria și să fie înregistrate pierderi de date. Pentru a evita aceste riscuri trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. este protejat de problemele enumerate. aceasta este posibil datorită sistemelor de siguranță suplimentare, care permit ușor recuperarea de date sau continuitatea lucrului.

© Toate drepturile rezervate, b-sensus, 2010-     Dezvoltat de: