• Dezvoltare Website

  • Creșterea Vânzărilor

  • Optimizarea Afacerii

IT SOLUȚII

pentru o afacere prosperă

Formați numărul: +373 78-870-170 sau
Solicitați un sunet

Ce este SEO?

Optimizare pentru motoarele de căutare (search engine optimization, SEO) - un set de măsuri menite să îmbunătățească site-ul , care rezultă în creșterea poziției site-ului în rezultatele motorului de căutare pentru cererile specifice ale utilizatorilor.

Cu cât este mai înaltă poziția în rezultatele de căutare, cu atât mai mulți vizitatori trec la el de pe motoarele de cautare. Astfel, optimizarea motorului de căutare este și modul de a te afirma, și modul de a îmbunatăți reputația, precum și publicitatea și vânzările. Site-ul fără optimizarea motorului de căutare - bani aruncați în vânt. Nu înțelegeți greșit - a avea un site este un atribut practic necesar al unei afaceri moderne, dar de ce aveții nevoie de un site pe care îl cunosc doar apropiații sau clienții existenți? Adevărul e că în prezent foarte rar cineva introduce în browser adresa exactă a site-ului, și mulți găsesc un site prin intermediul rețelelor sociale sau printr-o căutare.

Pentru optimizarea motorului de căutare se folosesc mai multe modalități de analiză și de procesare a informației de pe site, a structurii- totul ca într-un final motoarele de cautare să “înțeleagă” și să "respecte" mai bine site-ul dvs.

© Toate drepturile rezervate, b-sensus, 2010-     Dezvoltat de: