• Dezvoltare Website

  • Creșterea Vânzărilor

  • Optimizarea Afacerii

IT SOLUȚII

pentru o afacere prosperă

Formați numărul: +373 78-870-170 sau
Solicitați un sunet

Ce este Domain?

Domeniul (domain) - aceasta este adresa dvs. de pe internet, ceea ce se tastează în bara de adrese a browser-ului pentru a ajunge la site-ul dvs.

Mulți confundă adesea concepte diferite și cred în mod eronat că domeniul este acolo unde se află site-ul. Într-adevăr, ca și în lumea reală, unde există numere de telefon, şi aceste numere trebuie formate pentru a apela un abonat, internetul are, de asemenea, o adresă IP (combinații, cum ar fi 173.23.73.102), pe care se poate ajunge la serverul dorit, unde şi se păstrează site-ul. Doar că în internet totul e mult mai simplu (decideți chiar voi: ați fi ținut minte adresa rețelei dvs. de socializare, email-ului, site-ului de noutăți şi multe altele?), întrucât pentru fiecare IP se poate de cumpărat un domeniu, adică denumirea pe care o persoană poate să o memorizeze mult mai uşor.

Așa-numitele domenii de nivel superior, cum ar fi ".com.", "ru." sau ".md" aparțin țărilor sau organizațiilor internaționale mari, ele la rândul lor, vând domenii asociate cu domeniii top-level - de exemplu, domeniul "Google.com" este cumpărat de la organizația care deține".com".

© Toate drepturile rezervate, b-sensus, 2010-     Dezvoltat de: